Medewerkers en stagiaires

De betrokkenheid van onze pedagogisch medewerkers blijkt op de eerste plaats uit hun interesse voor kinderen. Vanuit deze belangstelling volgden zij een opleiding die voldoet aan de eisen van de CAO-kinderopvang. Medewerkers bezitten een SPW-3 diploma, studeren daarvoor, of ronden een vergelijkbare opleiding af.  Tevens zijn onze medewerkers in het bezit van een geldig diploma kinder-ehbo of de volwassen EHBO-opleiding. Nieuwe medewerkers volgen, indien zij nog geen EHBO-opleiding hebben gevolgd, zo spoedig mogelijk de opleiding. Daarnaast hebben of volgen enkele medewerkers het BHV-certificaat.
 
Naast beroepsmatige interesse staan onze pedagogisch medewerkers open voor de denkwereld van de kinderen. Zij stimuleren de kinderen in hun ontplooiing en volgen hen tijdens hun sociaal-emotionele en fysieke ontwikkeling.  
 
Verder biedt  BamBam & Pebbles stagiaires de gelegenheid om te werken met kinderen en daardoor praktijkervaring op te doen. Uiteraard betekent de aanwezigheid van een extra stagiaire dat onze medewerkers uw kinderen meer individuele aandacht kunnen geven.
© bambampebbles.nl      Venkelstraat 30, 2034 MS Haarlem   Tel. 023-5400598   Fax. 023-5298288   Email. info@bambampebbles.nl
powered by Total Progress