Heemstede

Sinds kort is onze nieuwe locatie in Heemstede van start gegaan. Kleinschaligheid in huiselijke sfeer is ons streven.
In Heemstede hebben wij een verticale groep van maximaal 10 kinderen. Het ook hier laag houden van het uurtarief vanaf € 6,00 zal niet ten koste gaan van de kwaliteit die wij leveren.
Warmte, liefde, aandacht en de ontwikkeling van het kind staat voorop. Het helpen ontwikkelen van de kinderen is een uitdaging voor onze pedagogische medewerkers.
Spelenderwijs leren de kinderen samen of alleen dingen te doen en te ontdekken en rekening met elkaar te houden. Ouders merken dat hun kind opeens iets (zelf) kan.
Het dagelijkse contact met de ouder als het kind gebracht of gehaald wordt is dan ook van essentieel belang zodat de benadering van thuis en BamBam & Pebbles op elkaar afgestemd blijft.
Naast de dagopvang start de locatie Heemstede met avond- en/of nachtopvang voor ouders met onregelmatige diensten, ouders die regelmatig 's avonds moeten vergaderen. Wilt u meer informatie hierover neem dan contact op met Marissa of AnneMarie

© bambampebbles.nl      Venkelstraat 30, 2034 MS Haarlem   Tel. 023-5400598   Fax. 023-5298288   Email. info@bambampebbles.nl
powered by Total Progress