Aanmelden

Belangrijk is dat u zich er goed bij voelt als u zich aanmeldt bij een kinderdagverblijf.
Ook wij bij BamBam & Pebbles vinden dat en nodigen u graag uit voor nader kennis te maken. Er volgt een rondleiding en een kennismaking met de leidsters.
Tijdens de rondleiding kunnen de ouders kijken of zij hun kindje aan ons willen toevertrouwen en wij vertellen alles over het kinderdagverblijf. Wij vertellen wat te doen met ziekte, voeding, zindelijkheidstraining enz. Ouders worden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.
Wilt u zich naar aanleiding van dit gesprek inschrijven bij kinderdagverblijf BamBam & Pebbles, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen. Ook via info@bambampebbles.nl kunt u uw vraag stellen. Per kerende mail krijgt u uw vraag beantwoord.
 
Aanmelden is geheel gratis, wij hanteren geen inschrijfkosten.
Aanvrager ontvangt binnen enkele weken, na ontvangst van het volledig ingevuld aanmeldingsformulier, een schriftelijke bevestiging van aanmelding.
Wilt u weten of er plaats is voor uw kindje dan kunnen wij u dit ongeveer drie maanden van tevoren laten weten. Heeft u nog niets van ons vernomen neem dan even contact met ons op.
 
Als uw kindje eenmaal geboren is, vinden wij het fijn om een geboortekaartje van u te ontvangen.
© bambampebbles.nl      Venkelstraat 30, 2034 MS Haarlem   Tel. 023-5400598   Fax. 023-5298288   Email. info@bambampebbles.nl
powered by Total Progress